Ellipse Business kolekce podtrhne firemní kulturu

Na prvním dojmu záleží. Obzvlášť na obchodních schůzkách. Abyste mohli dobře a úspěšně reprezentovat svoji firmu, musíte se cítit přirozeně a sebevědomě. Dobře padnoucí a kvalitní oblečení je toho důležitou součástí. Připravili jsme proto pro vás novou textilní kolekci Ellipse Business. Pomůže vám komunikovat profesionalitu i důvěryhodnost a jednoduše ji spojíte i s vaší značkou.

Dobře vybrané firemní oblečení vás odliší od konkurence

Oblečení je totiž jedním z nejpřirozenějších způsobů, jak podpořit identitu brandu. Leccos o vás dokáže prozradit ještě předtím, než začnete mluvit. A nejde jen o první dojem. Formální oděv navržený pro pracovní příležitosti posiluje image značky i tím, že si vás obchodní partneři nebo zákazníci rychle spojí s ostatními členy týmu.


Pomůže vás tak odlišit od konkurence. Obzvlášť v oborech, kde mají ostatní firmy podobnou nabídku, vám dobře zvolené firemní oblečení poskytne unikátní identitu.


Navíc pozitivně působí i na vaše vlastní zaměstnance. Podle studií podporuje soudržnost týmu a lidé se cítí i více zapojení do reprezentace firmy. Už jen tím, že ho vaši kolegové prostě nosí, pomáhá firemní textil i v šíření povědomí o značce.

Ellipse Business pro různé příležitosti

V Ellipse jsem na tohle všechno mysleli a díky naší mnoholeté zkušenosti jsme pro vás připravili kolekci firemního oblečení Ellipse Business hned ve třech variantách. Všechny jsou seskládány z pečlivě vybraných modelů z evropských skladů. Podle typu brandingu je dokážeme dodat v rámci několika týdnů.


Set Ellipse Business Formal je složený z prvotřídního obleku a padnoucí košile nebo z decentních šatů. Oceníte ho na důležitých obchodních jednáních, kde potřebujete působit profesionálně a důstojně. Vaši značku bude dobře reprezentovat i na konferencích a veletrzích nebo formálních gala večerech či charitativních akcích.


Košile, vesty nebo méně formální kalhoty z kolekce Ellipse Business Smart využijete všude tam, kde je požadovaný profesionální, ale pohodlný styl. Každodenní nošení v kanceláři, interní týmové meetingy nebo méně formální obchodní jednání či networkingové akce jsou příležitosti, při kterých se určitě dobře osvědčí.


Set Ellipse Business Casual jsme navrhli pro nošení všude tam, kde firmy povolují causal dress code, ale stále je potřeba udržet určitý stupeň profesionality. Pečlivě vybrané džíny, bundy nebo trika a pulovry zazáří na méně formálních venkovních akcích nebo zaručí, že budete stále působit profesionálně i při nečekaných online schůzkách na home office.

Přírodní a pohodlné inovativní materiály

Dobře víme, že v kvalitním firemním oblečení nemusíte jen dobře vypadat, ale důležité je, abyste se v něm i dobře cítili. Proto jsme velkou pozornost při výběru konkrétních produktů věnovali i použitým materiálům. Inovativní látky jako modal, lyocell nebo lycra dodávají oblečení dokonalou prodyšnost a výborné termoregulační vlastnosti. Saka a kalhoty jsou díky viskóze na bázi přírodních vláken příjemné na dotek. Některá trička jsou vyrobena z populární merino vlny.

Vlastní branding hned několika způsoby

Jedinečnost kolekcím dodá váš vlastní branding. Vzhledem k zaměření jsme se rozhodli soustředit na decentní detaily, které set propojí s vaší značkou. Můžete například využít textilní magnetky s vaším logem nebo elegantní tkané etikety. Díky unikátní technologii jsou specialisté schopni vytkat i velmi jemné detaily. Na oblečení můžete mít ale i knoflíky s logem nebo v tónu vašich firemních barev. Pokud dáváte důraz na každý detail, nabízíme i speciální prošití křížků knoflíků, knoflíkových dírek či manžet rukávů.

Vytvořte si svoji vlastní kolekci

Pro reprezentaci vaší firmy můžete využít už předpřipravené hotové sety Ellipse Business kolekce. Vyrazit ale můžete i vlastní cestou. V klientské sekci na našem webu si můžete jednoduše vybrat z jednotlivých produktů a vytvořit poptávku. Náš produkční tým pak s vámi doladí všechny podrobnosti. Vstup do této sekce vám rádi na vyžádání poskytneme.


Vnímat firemní oblečení pouze jako pracovní uniformu je chyba. Ve skutečnosti je to silný nástroj, který podtrhne vaši firemní kulturu a pomůže upevnit vztahy s klienty a partnery. Investice do něj se určitě vyplatí. S kolekcemi Ellipse Business máte možnost zaujmout nejen svými produkty a službami, ale i tím, jak se prezentujete světu.


Chcete-li tuto příležitost využít naplno, tak se nám určitě ozvěte. Rádi vám s budováním jména vaší značky pomůžeme.